Kennel Elverlamshuset

Kennel Elverlamshuset

Dansekvintetten nu 4 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, December 03, 2017 16:18:09
De 5 dansebabyer er også med fuld fart i poterne og de vil i verden frem....De er meget sammen med Bondbabyerne, leger og undersøger og ja har det godt. Deres base er i soveværelset, hvor de trækker sig tilbage til når de vil sove. Men de har fri adgang til resten af huset og vi er rigtig godt tilfredse med dem allesammen.

Alle 5 hvalpe i kuldet er reserveretBond babyerne er nu 4 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, December 03, 2017 14:58:59
Der er fart over feltet nu, de suser rundt i HELE stuen, både spisestue, stor stue og soveværelset. Og Emmely forsøger at holde styr på dem, og egentlig med pænt held, for de elsker stadig en pattår hos hende.

De er på to måltider dagligt nu, og vi skal snart introducere det tredie måltid som er kallun. De får lige nu et måltid med opblødt Olivers kornfri hvalpefoder og et med hakket oksekød med grøntsager, vitaminer, mineraler og olie. Og de spiser det hele med god appetit.

Alt undersøges og jeg er igang med at kaste lidt om ørerne på dem, så de vænner sig til pludselig larm. Indtil videre ingen reaktion andet end sund nysgerrighed.

Vi mangler at finde nye hjem til Mister Moore og til Mister Bond, to lækre tricolour drenge:


Øvrige hvalpe herunder er reserveret:

N4, 3 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, November 26, 2017 18:53:58
Olivia og Erics 5 hvalpe er også rundet 3 ugers alder. Det gjorde de igår lørdag. Alt er vel hos dem, de har fået lidt mere plads at være på og de suser også rundt og leger og bider lidt i hinanden....

Der sker nye ting hver dag med de små, der er kommet lyd på og der foregår af og til en hel lille dialog imellem dem.

Vi har haft mange besøgende og der er en blue merle han der søger sit nye hjem, øvrige hvalpe er reserveret.

Friske billeder fra idag:
M4, 3 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, November 26, 2017 17:47:19
Så blev de lige 3 uger i torsdags, de 5 små lækre bondbasser. Der nu går sikkert rundt og derfor er flyttet ind i stuen, hvor de vil være tæt på fjernsyn, radio, og masser af anden god støj, så de stille og roligt kan vænne sig til husets lyde. Idag blev der lige støvsuget rundt om dem, og både Alicia og Didi har fået lov af Emmely til at hilse på de små. Så nu vil deres område vokse og for hver dag kommer de længere omkring i stuen.

De spiser lidt af den mad jeg serverer, men de er stadig mest glade for Emmelys mælk.

Og så har vi haft flere på besøg, og de 3 af hvalpene er helt sikkert nu reserveret til nye gode hjem.

2 tricolour hanner mangler at finde deres nye fremtidige hjem.

Lidt friske billeder:

Sheltieklubbens Juleudstilling

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, November 26, 2017 16:35:49
Igår tog jeg hjemmefra kl 7 med Falke og Smilla for at deltage i Sheltieklubbens juleudstilling i Fensmark.

Dommer på dagen var Cathrina Dunne fra Irland, som selv er opdrætter af Shetland Sheepdog.

Det var spejlglat de sidste 10 km før vi nåede frem til hallen, og en uheldig cyklist var væltet i en rundkørsel. Jeg tilbød min hjælp, men hun kom selv på benene igen, og så var jeg advaret, for ganske kort derefter havde bilen meget svært ved at holde kontakten til vejbanen, trods firehjulstræk og vinterdæk. Fik gearet ned i en fart, og tog det sidste stykke i sneglefart......så vi kom frem i god behold.

Fik pakket ud og vel inde i hallen fik vi os bænket ved ringside.

Der var en hyggelig og rar stemning, så selvom jeg var meget træt, så var det dejligt at blive mødt med knus og kram fra mange af sheltievennerne.

Emma kom også med hendes forældre, og hun har vist en svag plet for Falke, så der skulle kun et spørgsmål til, så blev det hende der fremviste Falke, og det var jeg meget glad for, mine fødder driller mig for tiden og så kunne jeg spare lidt på energien til at fremvise Smilla i åben Klasse.

De klarede det supergodt Emma og Falke, men dommeren "nøjedes" med at give ham Very Good og en samlet placering som nummer 4 i juniorklassen (ud af 8).

kritikken lød således:
almost 1 year old male, quite strong male, overly long in foreface, ears quite, waide set, chest a little narrow and crossing over in front on the move, quite long in back, rear angulation okay, for me a little strong all over, nice intense black coat with rich tri markings


Og så fik vi besøg af Inge med Pieya og Karma, af Bjørn (Janus's far), af Tina og Christian (Jay og Woody's mor) og så var Denise der med sin familie for at sælge lidt aloe vera produkter til hunde (og mennesker). Dejligt at nogen fulgte min opfordring til at komme forbi....

Dommeren gav sig god tid, så det blev et pænt stykke "over middag" før det blev Smillas tur til at blive bedømt. Jeg tror vi var 10 i Åben klasse, og hun gik så fint, meget smukt fik jeg at vide fra ringside. Så jeg var lidt spændt på hvad dommeren syntes om hende.
Hvis ikke jeg tager meget fejl, så tog det ca 1 time at bedømme klassen og jeg var faktisk imponeret over at Smilla stadig ville stå pænt og bevæge sig som ønsket, det er længe at være inde i ringen. Men EXC blev det til og en meget fin kritik syntes jeg selv:

3 years old female, very well zabel female, up to size, excellent ear carrige correct stop nice eye good underjaw, well laid back shoulders, correct front, nice topline, nice length of tail, moved cleanly very alert expression when she used her ears very pretty

Har desværre ikke noget billede af hende, da fotografen selv var i ringen med hende.

O
g så kørte bussen hjemad og nåede Lumsaas godt 12 timer efter den var kørt hjemmefra. Hold da fast hvor var jeg glad for at Kurt havde lavet det meste af aftensmaden, og hvalpene havde han passet super flot. Han er sågu en perle den mand.

Undervejs var der 3 opdrættere der havde lavet kaffe og kage til alle på udstillingen, det var et populært initiativ, tak for dejlig kage.

Og stort tillykke til de heldige vindere smiley
DSSK Udstilling på lørdag

DagbogPosted by Lotte Skriver Tue, November 21, 2017 16:57:13
På lørdag d. 25/11 tager jeg til Sheltieklubbens Juleudstilling, denne gang i Holmegaardhallen, Glasværksvej 1, Fensmark, 4684 Holmegaard. Jeg er afsted alene fordi vi jo har hvalpe, så bliver Kurt hjemme og passer dem.

Udstillingen starter kl 10 og der er tilmeldt 66 sheltier, både babyer, hvalpe unghunde og voksne. Så der er lidt at se på hvis man skulle have lyst til at lade vejen falde forbi.
Jeg tror vi er færdige ved 15 tiden sådan cirka...

Håber at se rigtig mange af Elverlamserne, men også gerne andre der skulle have lyst til en sheltiesnak.
N4 kuldet 2 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Sat, November 18, 2017 14:18:28
De er store tykke og trivelige, allesammen undtagen den tricolour pige, som gror meget langsomt. Så langsomt, at vi har besluttet at hun ikke er til salg lige foreløbig. Hun hang lidt i nødbremsen for et par dage siden, men nu er hun kvik og frisk og opfører sig som de andre. Hun har fundet de to bagpatter, hvor hun kan suge sig godt fast uden de andre snupper patten fra hende.

De har alle åbnet øjne og ører og rejser sig op på benene og går rundt i kassen. Olivia passer dem stadig meget fint, og det første besøg idag klarede hun også i fin stil.

1 blue merle han er til salg

Her lidt friske billeder:


Julestrandtur med Sheltieklubben

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, November 16, 2017 13:08:25

Sheltieklubbens Julestrandtur

Søndag d. 17. December indbydes du til årets julestrandtur.

Vi mødes kl 1345 på den sidste p.plads på Skovvej tættest på Ishøj Strand lige forbi Ishøj Havn og går en hyggelig tur på stranden med alle vores hunde og slutter af kl ca. 1500 med gløgg og æbleskiver på restaurant Hummeren, Hummeren 3, 2635 Ishøj. Hundene har mulighed for at løbe løse på stranden, hvis man har fuld kontrol over dem.

Vi håber du vil med og beder dig tilmelde til Lotte senest 7/12 på tlf. 41425679 eller på mail kennelelverlamshuset@elverlam.dk

Pris kr. 60 for beværtningen hvortil der er bindende tilmelding, da vi skal afregne med restauranten for det tilmeldte antal. Betaling til Lotte på mobilpay 41425679 eller kontant på dagen.

Vil du kun med på gåturen er det gratis at deltage.

Mange julehilsener Hanne Hedegaard og Lotte Skriver, lokalrepræsentanter DSSK.

PS Sheltievenner er også velkomne.


Next »