Kennel Elverlamshuset

Reglerne for hunde i naturenDagbog

Posted by Lotte Skriver Tue, March 13, 2018 12:26:38

Idag forsøgte jeg mig med lidt træning af Nimbus, på min egen græsplæne lige udenfor gården. Og vi trænede rigtig godt og han er ved at være tilpas med at være i snor. Men bedst som det gik så fint, fik vi uventet besøg af en stor sort jagthund, som mente den havde ret til at stille sig hen over Nimbus. Nimbus havde kastet håndklædet i ringen og lagt sig ned, men den blev bare stående, også selvom jeg forsøgte at skubbe den væk. På bakketoppen dukkede en kvinde op med en hund mere i snor og hun fløjtede på livet løs efter den der var løs. Til sidst gik den, og jeg står nu tilbage med lidt reparationsarbejde i forhold til Nimbus, det løser vi men det kunne være undgået, hvis kvinden havde holdt sin hund i snor. Derfor en reminder om reglerne for hunde i naturen.
Jeg har intet imod løse hunde, hvis man som ejer har et sikkert indkald, men jeg forstår ikke hun tør gå løs med en jagthund her, hvor det vrimler med vildt på markerne, og hunden tilsyneladende spiller døv når det passer den......


Blog image

7 år og stadig en stjerneDagbog

Posted by Lotte Skriver Tue, March 06, 2018 18:01:11

Quinnie fylder idag 7 år. Vi fejrer hende og glæder os over denne fantastiske all round sheltietøs med så mange talenter. En rigtig stjerne, som bare er klar til at arbejde når jeg er klarsmiley og så er hun så smuk og dejlig med en flotteste blue merle farve man kan ønske sig.

Vi håber på nye hvalpe, og vi har været i Sverige for at få hende parret med en hanhund, som vi er helt sikre på er et helt fantastisk godt match til hende. Om alt går vel, får vi små Quinnie/Hugobebser midt i april.

De er selvfølgelig begge to med frie hofter, frie øjne, fulde tandsæt, herlige temperamenter og så er de også MDR1 frie ikke at forglemme. De har begge skønne hvalpe på "samvittigheden".

Blog image
Orlando 3 mdrDagbog

Posted by Lotte Skriver Sun, March 04, 2018 15:13:58

ORLANDO ER SOLGT

Vi har en skøn og dejlig tricolour han til salg. Orlando er 3 mdr gammel og med det dejligste temperament. Han er udstyret med god energi og vi kunne ønske os, at han kommer til en aktiv familie eller nogen der vil bruge ham til en eller anden hundesport.

Han er meget glad for børn, legesyg og kvik.

Vi har taget nye billeder af ham idag, og på onsdag bliver han revaccineret, får rabiesvaccine og hundepas. Så vil han derefter være klar til nyt hjem.

Blog imageBlog imageBlog imageBlog image


Opdatering til hjemmesidenDagbog

Posted by Lotte Skriver Sun, March 04, 2018 12:15:13

Hjemmesiden trænger til lidt opdatering med nye hunde der skal tilføjes, og i den anledning har jeg ledt lidt efter billeder af et par af de nye tæver.

Alma og Alicia, to blå lidt store piger, som er efter Quinnie og Smokey.
Slægtskabet fornægter sig ikke, se lige her;

Først de to piger, Alicia til venstre og Alma til højre på billedet.

Blog image
Og her hovedbillede af AliciaBlog imageOg af Alma
Blog imageOg her kommer så lidt billeder af Mor Quinnie:

Blog imageBlog imageBlog image
Og de to er lige så sundt og godt bygget som deres mor. Begge er frie på øjnene, har HD A (frie), er frie for MDR1 og så er de kvikke og med et dejligt drive. Alicia har haft et kuld dejlige hvalpe, og vi håber på hvalpe efter Alma og Svante i starten af Maj tror vi det bliver....
Så snart webmaster når til opgaven, vil hjemmesiden blive opdateret med Alicia og Alma.Kaninslæb dag 8Dagbog

Posted by Lotte Skriver Sat, March 03, 2018 22:50:39

Idag var Didi og jeg for 8. gang i skoven og træne Kaninslæb, sammen med kaninslæbsholdet.
Vi får jo undervisning i Kårup Skov ved Fårevejle, mhp at komme til prøve i kaninslæb d. 27-28/4, en prøve som jeg har arrangeret for Sheltieklubben.

Vi er meget koncentrerede når vi lægger spor og efterfølgende går sporene og finder kaninen for enden af sporet. Og jeg er tilfreds med Didis fremskridt. Hun arbejder målrettet og fint det meste af tiden, og lader mig høre hvis hun er kommet af sporet, så stiller hun sig og gøer af mig, som om hun vil sige så fortæl mig da hvor det spor blev af..... og så kører hun rundt med hele hovedet og halsen i sporet, fordi hun syntes det er det mest lækre i hele verden sådan et spor med duft af død kanin.

Her lidt stemningsbilleder fra dagen:

Rallyresultat HovsaDagbog

Posted by Lotte Skriver Sat, March 03, 2018 22:22:40

Elverlamshuset's Alfie, AKA Hovsa har været til året 2. rallyprøve idag. Det blev til 100 point, 2. vinder og Cert nummer to i Ekspertklassen.

Og herunder ses han med sin ejer Anne, et meget dejligt billede der siger alt. Han er en lille stjerne og de to har vist fundet melodiensmiley

Blog image

Kæmpe tillykke, vi er så stolte og glade på jeres vegne.


Lidt hvalpeplanerDagbog

Posted by Lotte Skriver Mon, February 26, 2018 11:14:10

Vi har lagt lidt planer og revideret på planen om at parre Sally. Hun må vente til næste løbetid, fordi hun er højløbsk nu. Og hvis vi parrer hende, så kommer der hvalpe lige midt i kaninslæbsprøverne i slutningen af April. Og det kan jeg ikke lige overskue at være to steder på en gang, så beslutningen er taget, og hun må vente.

Herunder kan den foreløbige plan ses med forbehold for ændringer.....

Kommende forårshvalpe:

Elverlamshuset's Quinnie/Memus Professor Higgins. Er parret, mulighed for hvalpe midt i April i farverne blue merle eller tricolour.

Elverlamshuset's Alma/Lyckoskallets Exakt Rätt. Blue merle og tricolour hvalpe.


Kommende sommerhvalpe:

Elverlamshuset's Smilla/Poulsgaards Ivanhoe. Zobel/hvide hvalpe.

Kommende efterårshvalpe:

Elverlamshuset's Sally/Poulsgaards Ivanhoe. Her vil komme zobel/hvide hvalpe.


Fine resultaterDagbog

Posted by Lotte Skriver Sat, February 24, 2018 00:09:59

Jeg har desværre været nedlagt af influenza som "resten" af den danske befolkning. Derfor lidt forsinket opdatering fra i søndags, men bedre sent end aldrig......

I søndags deltog Osseau og Amanda i en Rallykonkurrence på svensk grund, og her er et lille uddrag af hvad Amanda har skrevet på fb om oplevelsen:

"Efter turen til Sverige i går, er Osseau nu også blevet RLD N.😍
🏆 (Svensk rally begyndermester) han synes godt nok at det er røvsygt at gå rally med snor på og KUN på venstre side, så det udtrykte han naturligvis ved at gø! Så i første prøve blev vi trukket hele 25 point for GØEN!!! ".

Det skal lige pointeres, at Osseau er Super Champion i Rally på Dansk grund, og er alt for dygtig til en Begynderprøve, hvor han både skal gå med snor og udelukkende handles på venstre side. Men nu har han en svensk titel også, og min beundring for de to vil ingen ende tage. Det er som om de konstant er på udkig efter nye udfordringer...... og de klarer jo stort set alt med gode resultater. Osseau er blevet 11 år gammel og stadig frisk og frejdig og med god energi.TILLYKKE med den nye svenske titel smiley


Og Anne og Hovsa har også været til Rallykonkurrence i søndags. Her er hvad Anne skrev på fb:

"Så fik Hovsa og jeg da lige skudt konkurrence året i gang, ved dagens Rallyprøve hos Zakkai Hundecenter, hvor Hovsa inkasserede sit første Cert. i Expert klassen med 95 point, 4. Vinder på dagen😃 Lille stjernehund! "

Blog image
Hjertelig tillykke også til Anne og Hovsa smiley