Kennel Elverlamshuset

Kennel Elverlamshuset

U4-kuldet 3uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Fri, December 14, 2018 17:02:45
Idag rundede vi de 3 uger for trillingerne. Store, fine og flotte er de og i dagens anledning er de flyttet ud af fødekassen. De bor stadig i soveværelset, med åben dør ind til stuen, hvor de 4 andre hvalpe bor. Der er en aldersforskel på knap 2 uger, og derfor foregår "familiesammenføringen" stille og roligt i hvalpenes tempo. Men de ender alle med at bo sammen i stuen smiley

Lidt friske billeder:

Tricolour han Uris er til salg
T4-kuldet, 4 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, December 09, 2018 18:24:12
Imorgen runder firlingerne 4 uger og jeg fik taget lidt billeder af dem idag. Vi har haft flere besøg nu og de er alle 4 solgt

De har sovet sig igennem flere besøg, men vi håber der er mere gang i dem næste gang der kommer gæster. Det er en lidt spøjs alder der omkring de 4 uger, for af og til vinder nysgerrigheden over sovehjertet, og de går på opdagelse. Men så tager de også en blund straks derefter....

Sally passer dem stadig fint og flot, det kan vi ikke klage på. Vi er igang med stille og roligt at introducere dem til fast føde.
U4 kuldet, 2 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Fri, December 07, 2018 13:01:53
Elverlamshuset's Uwe, Uris og Ursus er nu 2 uger gamle. Øjnene er åbnet, men de sover stadig meget.
Der er lidt "hønemor" over Ronja, for de bliver godt nok passet godt på. Karin var på besøg, hun fik ikke lov at komme ind til hvalpene men blev pænt "skubbet" ud af soveværelset igen...

Alt er fint og de gror som de skal og lidt til. Der er kun 3 og der er derfor rigelig med mad, så de er lidt runde, især Ursus fører pænt på vækstkurven. Men mon ikke det jævner sig når de begynder at rende rundt.

Lidt friske billeder fra idag:

Den tricolour han Uris er til salg ved interesse ring til 41425679

Ny Rally Champion

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, December 06, 2018 11:48:56
I Lørdags vandt Hovsa (Elverlamshuset's Alfie) sit 3. cert ved at score 95 point, og så blev han RL CH.

Stort tillykke til Anne og Hovsasmiley

Når livet slutter

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, December 06, 2018 11:43:20
Igår aftes blev jeg ringet op fra Holstebro, at Danish Lassie desværre var blevet aflivet.

Lassie blev født d.2/5-2009 og var efter Frodo og Emilie. Og han har levet et dejligt aktivt liv med sin familie. Lassie har vundet flere pokaler, senest i sommer som senior, og var rigtig dygtig og glad for at løbe agility i DcH regi.

Han var aktiv lige til for nogle uger siden, hvor han pludselig nægtede at løbe agility og han mistede pusten på gåturene. Han blev selvfølgelig undersøgt godt og grundigt hos dyrlægen og dommen var cancer i lungerne, uden mulighed for behandling.

Jeg har fået disse fine billeder af en smuk og glad Lassie:RIP smukke dreng, vi ved du er savnet og sender varme tanker til familien.


T4 kuldet 3 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, December 03, 2018 11:14:01
Så er de 3 uger de 4 smuksakker. Vi fik taget lidt video igår, hvor de var lidt aktive. de er nemlig så småt begyndt at "suse" rundt i fødekassen og også forsøge at kravle ud. Så idag er der skiftet fødekasse ud med en lille kravlegård, og om en lille uges tid flytter de ind i stuen.

De har fået navne og tricolour pige nr 1. er nu Elverlamshuset's Tanne. Nr 2. er Elverlamshuset's Tessa. Den blå pige skal hedde Elverlamshuset's Tootsie og drengen hedder elverlamshuset's Tjalfe.

Alle har det godt og vi "vender og drejer" de små hver eneste dag. De har fået klippet negle flere gange og de har fået en masse legetøj med fremmede dufte at kravle rundt imellem og lære at kende.


Kaninslæbsafslutning og juletravetur

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, December 03, 2018 10:41:40
Hele weekenden har stået i hundeaktiviteternes tegn.

Lørdag holdt Christine og jeg afslutning for et kaninslæbskursus vi har afholdt heroppe i Odsherred. Vi havde planlagt at slutte af med en uofficiel prøve, og det gik rigtig fint. Alle bestod.

Kurset var over 6 w.e. og med 7 deltagere, hvoraf de 6 var sheltier og de 4 var Elverlamser. Så jeg er da megaglad for at vores opdræt er så pænt repræsenteret, også når vi taler om sporarbejde.

Det var første gang vi underviste i denne disciplin, sådan med et helt kursusforløb. Og vi kommer igen med en opfølger når vi har fået koordineret kalenderne.

Og søndag var det så afsted til Ishøj til den årlige juletur. Vejrguderne svigtede os i år og sendte regn i stride strømme ned over os. Så turen blev afkortet, da alle var blevet våde. Og så susede vi op til retstaurant Hummeren, hvor den varme gløgg og æbleskiverne ventede på os.
Der var mange sygdomdsramte, 6 afbud på den konto og så var der et par der syntes vejret var for dårligt til at vove sig til Ishøj. Men alle andre kom, og det er jeg glad for. Når man arrangerer sådan en tur, så er det dejligt når alle møder op.

Vi nåede op på 25 tobende, 23 sheltier, 1 border collie og 3 collier. Vi havde inviteret de søde hundevenner med..... Det er så dejligt når hundene suser afsted i fælles flok, for der var mange der kunne løbe løse og sikke en fest de havde, på trods af regnvejret.
T4 kuldet 2 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, November 26, 2018 20:22:18
Idag rundede de 4 Sally /Obelix hvalpe 2 ugers alder. De har åbnet øjnene og begynder så småt at ligne små hundehvalpe. de rejser sig på de små ben og vandrer rundt i fødekassen. Sally har rejst sig nu og de tager maden stående rigtig mange gange, men jeg har også set hende ligge helt udstrakt og hvile sig, mens de små ligger skulder ved skulder og dier.

Sally er helt fit efter sit kejsersnit, og der har ingen problemer været.

Vi har haft en travl dag, men nåede at få taget nye billeder og de kommer her:

Tæve nr. 1


Tæve nr. 2

Tæve nr. 3Hannen


Next »