Kennel Elverlamshuset

Kennel Elverlamshuset

Rejseklare hvalpe

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, March 14, 2019 15:04:42
Imorgen er de 5 piger 8 uger gamle, og den første rejser imorgen. Lørdag rejser de næste 2 og søndag kører jeg til Århus og afleverer de sidste 2.

Der er pænt gang i dem, og vi er meget tilfredse med den lille flok piger. Vi har heldigvis fundet nogle rigtig gode hjem til dem smileysmiley

Vi fik taget lidt billeder idag og en video (kan ikke ses på smartphone).

Papirerne er klar


V4 dyrlægebesøg

DagbogPosted by Lotte Skriver Fri, March 08, 2019 16:57:47
Idag kørte bussen til Køge lastet med 5 lækre tøser.

Turen derned gik helt fantastisk, kun en enkelt hvalp der protesterede lidt og dejlig ro og fred til chaufføren.

Dernede opførte de sig eksemplarisk alle blev sundhedsundersøgt, vaccineret, chippet og øjenundersøgt. Og alle 5 er tip top iorden og har frie øjne.

Og hjemturen var lige så rolig som udturen, alle snorksov og ja jeg tænker det er det roligste kuld på køretur vi har haft længe.

Nu mangler vi bare de sidste ting vi skal lave med dem, fx en køretur og en tur til stranden hvis vejret tillader det, og så er de rejseklar i næste w.e.

Her en lille video fra hjemkomsten:

Hip hurra for Quinnie

DagbogPosted by Lotte Skriver Wed, March 06, 2019 10:53:01
Quinnie fejrer idag sin 8 års fødselsdag.

Lækre, smukke, kloge, søde og superdejlige Quinnie, mor til 22 hvalpe hvoraf 5 er HD fotograferede med A status.

Flere af hendes børn gør sig gældende i forskellige former for hundesport og vi er så heldige at have 3 af hendes børn som faste beboere her i huset. Lige nu har hendes ene datter Alma hvalpe, og Quinnies gode egenskaber som mor er gået fint i arv.

Quinnie har vundet to Certer på udstilling, hun mangler et for at blive Champion. Vi har rykket hende til Veteranklassen næste gang hun skal udstilles i slutningen af Marts, så får vi se hvordan det går.

Quinnie er stadig i fuldt vigør og glad og rask. Og hun er frisk på alle de udfordringer jeg kan give hende.

Herunder et billede fra dagen for ca 2 år siden, hvor hun blev Bedst I Racen på Specialklubbens udstilling med Ulla Berg som dommer. Det var en rigtig god dag og dejlige minder....
Hvalpe i Vente

DagbogPosted by Lotte Skriver Sat, March 02, 2019 16:53:30
Ca 1. April forventer vi der kommer et kuld zobel/hvide hvalpe til verden her hos os.

Det er Chili som venter sit første kuld hvalpe sammen med Ivanhoe.

Vi håber hun gemmer på en ny lille Elverlamsbeboer, Ivanhoe er ved at være en ældre herre, og vi håber på en fin arving der kan føre hans gener videre.OG ca 1. April venter Alicia hvalpe med Svante (Lyckoskallets Exakt Rätt). Det bliver Svantes sidste kuld i en lang periode, for han er nået loftet for hvad han må blive far til af hvalpe i Danmark iflg. DKK's regler. Han har lavet mange skønne børn smiley Vi har selv flere af hans afkom: Sally, Smilla, Ronja og Falke, som vi nyder hver eneste dag.V4 kuldet 6 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Fri, March 01, 2019 17:04:59
Tjuhej hvor det går med de 5 piger. Syntes tiden går meget hurtigt, og jeg kan næsten ikke forstå så hurtigt de udvikler sig.

De er nu meget hjemmevante i gården og suser ud og ind ad døren når vi åbner. De graver i bedene, gnaver i buskene og får virkelig undersøgt en masse...

Vi har lidt friske billeder fra idag:V4-kuldet 5 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Fri, February 22, 2019 18:45:25
Vi fejrede 5 ugers fødselsdagen med en tur i haven. Vejret var med os, det fineste solskin og ikke en vind der rørte sig. Og vi fik taget lidt billeder...

De stortrives, har fået første ormekur, spiser tre måltider dagligt plus det de får fra Alma.
V4 kuldet, 4 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Fri, February 15, 2019 16:47:15
De 5 fine piger er idag 4 uger gamle.

De har fået navne til stamtavlen:
Tæve nr. 1: Elverlamshuset's Vinny
Tæve nr. 2: Elverlamshuset's Vega
Tæve nr. 3: Elverlamshuset's Vipse
Tæve nr. 4: Elverlamshuset's Vilma
Tæve nr. 5: Elverlamshuset's Venustus Ponyo

Det går stærkt nu med at gro og udvikle sig. De er meget sikre på benene, og de går på opdagelse i hele stuen, og de har fået lidt mere legetøj som de tumler rundt med. De bor i stuen, med 4 andre voksne omkring sig foruden deres mor, og det går fint. Især Blåmand er en glad legeonkel, der gerne lægger sig midt i hvalpeflokken og nusser dem.

Vi har haft besøg og i den kommende w.e. kommer der 4 hold besøgende, det glæder vi os til.


ALLE HVALPE ER SOLGTÅrets Sporsheltie i Sheltie Klubben

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, February 03, 2019 10:46:20
igår tikkede der en mail ind, om at Didi og jeg har opnået en delt 5. plads i Årets Sporsheltie i kaninslæb i Sheltieklubben.

Jeg er megastolt af Didi, min første sporhund og min læremester i denne disciplin. Vi har haft rigtig mange gode stunder i skoven hun og jeg, af og til alene men også i selskab med andre gode venner, der elsker at gå i skoven og se hundene arbejde.

For et par år siden, var det ikke en sport der var med i Sheltieklubregi, men vi fik indført den med god opbakning fra Bestyrelsen i Klubben. Vi startede 3 i sporudvalget og fik lavet sporregler mmmmm. Iår udvidede vi udvalget med et medlem mere og vi har nået rigtig meget. Der er fin tilslutning til vores prøver og til de kurser og introduktionsdage vi har afholdt, og det her er ihverttilfælde en sport som jeg brænder for og som passer både til mit temperament og til hvad jeg kan rent fysisk, men også en sport som Didi m.fl. er rigtig glade for.

Og flere Elverlamser har også fundet vejen ud i skoven og til prøverne:

Hvad angår Årets Sporsheltie i Kaninslæb:

Elverlamshuset's Kiwi på en delt 3. plads
Elverlamshuset's Didi på en delt 5. plads
Elverlamshuset's Uno Lassie på en delt 7. plads
Elverlamshuset's Andrea (Rinja) på en delt 7. plads
Elverlamshuset's Gaya (Sif) på en delt 12. plads.

Hvad angår Årets Sporsheltie i Schweiss:

Elverlamshuset's Uno Lassie på en 1. plads
Elverlamshuset's Gaya (Sif) på en 3. plads.


Herunder et billede af mig og Didi med bøgegrene og store smil, efter den prøve der gav os en delt 5. plads i Årets sporsheltie. I Jyderup 1. præmie på 400m og Dagens Bedste.
Fotograf er Vicky Bjerring


Kæmpe stort tillykke til alle de dygtige Elverlamser og deres førere, vi glæder os til mange dejlige timer i skoven sammen med jer.

Sheltier med Snuden i Sporet smiley

Next »