Kennel Elverlamshuset

Kennel Elverlamshuset

S4-6 dage

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, July 19, 2018 17:05:42
Det skønne sixpack trives i bedste velgående, men Smilla passer så godt på dem, at det er yderst svært for mig at fotografere hvalpene. Idag fik jeg så taget en lille smule billeder og de kommer herunder.

Smilla vil have samling på tropperne, og det er næsten som om hun tæller dem hver gang hun har været ude at tisse.

Vi har det varmt her, ligesom resten af danskerne i denne tid. Derfor er der lagt bomuldstæpper i fødekassen og vinduerne står meget åben så det kan lufte en lille smule. Selvfølgelig afpasset efter at de små ikke får træk......og så "snyder" vi Smilla til at indtage ekstra væske, ved at hælde kyllingesuppe henover hendes mad. Hun elsker det og tallerkenen bliver slikket. Lige nu er hun oppe på 4 måltider og mindst 5 gange så meget mad som hun normalt indtager, der skal noget til at holde mælkebaren velforsynet, så de små kan få alt det de har brug for.

melder alt vel fra hundehuset i LumsaassmileyStrandtur med R4

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, July 15, 2018 14:33:49
Idag fik Roberta besøg, og vi benyttede lejligheden til en hurtig tur til Stranden, så nu har de 3 små bamser været på køretur og i fri dressur på stranden.

Det gik rigtig fint, vi vil jo helst have nysgerrige glade hvalpe, og det er de 3 her. Ingen brok i bilen og vel nede på stranden, sad de sammen et kort øjeblik, så gik de igang med at undersøge tangen og omgivelserne. lidt slåskamp blev der også tid til og så tog vi hjem igen. Herhjemme gik de i buskene og tog en lille lur, men kom da frem igen inden gæsterne skulle afsted.....Sekslinger født

DagbogPosted by Lotte Skriver Fri, July 13, 2018 18:24:01
Idag besluttede Smilla sig for at føde sine hvalpe på dag 58 efter første parring, 5 dage får tid, men helt normalt når der er trængsel derinde.

Hun var godt rund og besværet, men ikke mere end at hun tog det meste af opblokningen udenfor i snebærbuskene, og da det så blev tid til at presse rykkede hun ind i sofaen. Hun har ikke haft temperaturfald, madlede eller andet som tegn på at det var ved at være tæt på. Og fødekassen ville hun ikke ligge i, før jeg satte mig og tog imod den første hvalp, som vi lige nåede at få gjort klar til. Det første fostervand lagde hun i sofaen.

Men så gik det også stille og roligt derudaf. Og på et par timer fødte hun 6 flotte hvalpe, fra 205 til 250g , de fire vejede 220-225g, så et jævnt fint kuld, som også fandt patten ret hurtigt. Og nu ligger de og snorker ved deres mor og der er helt stille......alle har pøllet og de er runde om maven.

Selvom der kom så mange, så er de faktisk mere eller mindre reserveret allesammen, måske der er en enkelt han ledig.

Far til hvalpene er Poulsgaards Ivanhoe, vores egen flotte fyr på 10 år, så det er da meget godt gået at være så fertil af en "ældre" herre. Vi taler nogen gange om, at de ældre hanner kan have problemer med at befrugte æggene godt nok, men ikke Ivanhoe.Vupti, så blev de lige 6 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, July 12, 2018 16:10:11
Ja det er de yngste hvalpe, R4-kuldet der allerede runder 6 ugers alder. De er så frække og bider i tæer og følger efter en for at bide lidt mere og så suser de nu rundt i hele haven og i hele huset. Idag havde den ene holdt Kurt med selskab nede i laden, og der havde den det åbenbart så dejligt, at da søvnen overmandede den, så lagde den sig til at sove midt på ladegulvet.....

Freja er stoppet med at give dem mælk, men hun holder stadig skarpt øje med dem og de bliver nusset og soigneret til den store guldmedalje.

Vi har lidt billeder af de tre:
14 års fødselsdag

DagbogPosted by Lotte Skriver Wed, July 11, 2018 10:44:51
Idag kan vores første D kuld fejre 14 års fødselsdag.

Det er et kuld med rigtig gode gener. Forældrene var Poulsgaards High Tension, Higgi og Rollifs Celine. Et par superdejlige hunde, som begge løber stærkt i hundehimlen.

Vi har kontakt til 3 af de 5 hanner, som der var i kuldet, og I ønskes hjertelig tillykke med 14 års fødselsdagen, en flot alder, som i alle 3 bærer megaflot. Lidt grå om næsen og lidt dårlig hørelse og en anelse slidgigt, men still going strong....


Divus 12 år og som hvalp, så Django også billede fra han var 12 år og nederst Dino

Quanto til salg

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, July 05, 2018 22:31:21
UPDATE 7/7 SOLGT

Idag fik vi desværre et afbud fra en køber, der skulle afhente Quanto imorgen. Vi var lidt forberedte, idet vi har været i dialog de seneste dage, fordi familien desværre er blevet ramt af alvorlig sygdom hos deres sheltie på knap et år. Det er så synd for dem, for de havde virkelig glædet sig til at få Quanto hjem i familien, men sådan skal det altså ikke være. Vores tanker går til dem og vi håber de når at få en god tid med Benji, som deres sheltie hedder.

Derfor har vi nu den dejlige Quanto til salg, og vi leder efter det allerbedste kærlige hjem til ham. Ring for yderligere oplysninger på 41425679

Quanto er klar til at rejse hjemmefra, han fylder 8 uger imorgen. Han er sund og rask og er øjenlyst fri. Han er fuld af god energi og vil egne sig både til en aktiv familie men også til hundesport.
R4-kuldet 5 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, July 05, 2018 18:56:58
Altså hvor det suser afsted, og idag har Roberta, Robin og Ronaldo rundet de 5 uger.
Alt går strygende, de stortrives og er begyndt at følge de andre hvalpe rundt i haven.

Vi har haft besøg til Ronaldo og han er nu også solgt.

Friske billeder kommer her, flere kan findes i fotoalbummet via hjemmesiden:
Tricolour hanhvalp til salg

DagbogPosted by Lotte Skriver Tue, July 03, 2018 16:28:52
SOLGT 10/7

Hanhvalp til salg

Må jeg præsentere lækre dejlige Quincy, som på fredag er 8 uger gammel.

Han er en sød og kærlig dreng, nysgerrig og glad og så elsker han mennesker og kommer susende til kæl og klap når han ser sit snit til det.

Vi tog et par billeder af ham idag:Next »