Kennel Elverlamshuset

Kennel Elverlamshuset

T4 melder alt vel

DagbogPosted by Lotte Skriver Tue, November 13, 2018 18:20:40
Alt er vel med Sally og hendes hvalpe, der er fuldstændig ro nu og hun passer dem så den gamle her er en smule imponeret.
Det skulle lige være mig der havde fået kejsersnit og så skulle udsættes for fire rollingers arbejde for at få mad. De sparker og river i hende, men hun ligger bare tålmodigt og nusser dem og giver dem mad.
Hun er selvfølgelig dækket ind med smertestillende og vi serverer maden på sengekanten, og prøver at give os selv tid til at beundre det hele.

Fik taget et par billeder af hvalpene idag, så man kan se hvem der er hvem:

De to tricolour pigerBlue merle pigen til venstre og drengen til højre

T4 kuldet født

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, November 12, 2018 15:26:39
Idag kom Sally og Obelix's hvalpe til verden. Vi måtte ty til hjælp hos dyrlægen, fordi den første hvalp lå forkert og blokerede for det videre forløb.

Men vi kom afsted i tide, og fik alle 4 hvalpe levende med hjem. Og jeg skal lige love for der er gang i dem, de hyler og skaber sig for at få mad. Så nu er der endelig ro i det lille hjem, og Sally troner med sine 4 dejlige hvalpe omkring sig. Alle har det godt, jeg mangler bare lidt søvn, men det må komme senere....

Det blev til 1 blue merle dreng, 1 blue merle pige og 2 tricolour piger.LP og Rally i Stenlille

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, November 11, 2018 08:48:56
Igår afholdt DKK LP og rallyprøver i Stenlille. Et par Elverlamser deltog og vi kan derfor gratulere Tina og Woody med at vinde Rally Øvet klasse med 99 point.


Og Kaj og Molly (Elverlamshuset's Hawaii) vandt LP 1 med 197,5 point. Og så blev de også 3. vindere af Årets hund i LP1.
Stort tillykke til jer alle 4, flot klaret.Årets hund i Herning i lørdags

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, November 05, 2018 08:49:59
Lørdag stillede Mathilde og Boogie til DKK's Årets hund i Rally Juniorklassen. En konkurrence, som de havde kvalificeret sig til i årets løb, og bare det at være med er en meget flot præstation.

At de så blev 2. vindere, det slår alt. Meget meget flot præsteret af de to.

MEN Mathilde nøjedes ikke med at stille op med Boogie, hun havde også kvalificeret sig med Paul Lysholdts to hunde, Max og Lille Bjørn.

Altså seje seje dygtige pige.... summasummarum; Mathilde blev 2. vinder med Boogie, 3. vinder med Max og 6. vinder med Lille Bjørn.

Jeg fandt dette billede af dem alle 4 på fb, og det siger mere end ord at se de 3 hundes ansigtsudtryk og koncentration.

Big smile fra mig og kæmpe stort tillykke.Han hvalp født d. 13/7 sælges

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, November 01, 2018 18:11:32
SOLGT

Sødeste Stanley er til salg.

Ved interesse ring til 41425679

Julestrandtur d. 2/12

DagbogPosted by Lotte Skriver Wed, October 31, 2018 15:04:20
Søndag d 2. december kl 1400, afholder vi den traditionsrige julestrandtur med Sheltieklubben.

Vi mødes på den sidste p.plads på Skovvej, 2635 Ishøj. Tættest på stranden forbi Ishøj Havn. Vi går en hyggelig tur på stranden med alle vores hunde, og slutter af kl ca 15 med gløgg og æbleskiver på restaurant Hummeren, Hummeren 3, 2635 Ishøj.

Hundene har mulighed for at være løse på stranden, hvis man har fuld kontrol over dem.

Vi håber du vil med og beder dig tilmelde til Lotte senest d. 25/11 på mail kennelelverlamshuset@elverlam.dk eller på tlf 41425679

Pris kr. 70 for beværtningen, hvortil der er bindende tilmelding, da vi skal afregne med restauranten for det tilmeldte antal.

Der kan betales med mobilepay til 41425679 eller kontant på dagen.

Vil du kun med på gåturen, er det gratis at deltage, men vi vil gerne bede om at man tilmelder sig, så vi ved hvor mange der kommer.

Mange julehilsner Henrik Dige Semark og Lotte Skriver, Lokalrepræsentanter for Sheltieklubben.

Det er ikke en forudsætning at man er medlem af sheltieklubben, for at deltage på denne tur. Og venlige hundevenner til sheltier er også meget velkomne.

Herover et billede af alle deltagerne i 2017

Dyrlægebesøg

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, October 25, 2018 14:09:37
Igår var Blåmand hos dyrlægen fordi hans to mælkehjørnetænder i overmunden ikke var faldet ud. Vi har prøvet kødben og trækkelegetøj mmmmmm, uden at de har rykket sig en eneste millimeter. I går blev så dagen hvor de blev trukket ud i fuld narkose og det er bestemt ikke min hobby når de små skal bedøves, men alt gik fint.

Og når han nu alligevel var i narkose, så udtog dyrlægen en blodprøve, for at teste om hans vacciner var virksomme (en titertest). Og det var de, så han skal ikke vaccineres før om tidligst et år. Vi vil helst ikke vaccinere mere end absolut nødvendigt, og her fik vi så syn for sagen, at vaccinere holder længere end der står i vejledningen. Blåmand er vaccineret 7 og 14 uger gammel.

her de to hjørnetænder, med hver sin meget lange rod:
Og her en meget træt lille fyr , der sover rusen ud i fars arme:
Der gik kun et par timer, så var han fit for fight og susede afsted med Stanley og feriehunden Molly.

Blåmand 6 mdr.

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, October 22, 2018 17:13:44
Elverlamshuset's Precious Blue Boy, AKA Blåmand er idag 6 mdr. gammel. Han udvikler sig yderst tilfredsstillende og vi er så glade for at vi har beholdt denne dejlige dreng som er efter PLCH Memus Professor Higgins og Elverlamshuset's Quinnie.

Han leger, vil kæle og elsker en tur på skødet, hvor han lægger sit hovede ind til mig. Vi er igang med hvalpetræning i DcH Nykøbing Rørvig, og det går stødt fremad. Vi går "desværre" på hold med 3 schæfere, og der er ingen små hvalpe han kan lege med. Men så er det jo godt vi har en god legekammerat herhjemme i Stanley. De to giver den hele armen, men de kan såmænd også hvile sig tæt op ad hinanden og de sover begge i soveværelset, så vi kan høre når de vil ud tidligt om morgenen.

Vi har haft flere elverlamser til pasning her hen over sensommeren, og det har også været godt for ham. Nye hunde at relatere sig til og lege med, og ja nu venter vi bare på han bliver voksen. So far so good og vi nyder ham hver eneste dag.

Her lidt friske skud:


Next »