Kennel Elverlamshuset

Kennel Elverlamshuset

A5 kuldet 3 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Wed, July 17, 2019 23:36:31
Så nærmer de sig 3 uger de små Didi/Nimbus hvalpe.

De har alle åbnet øjne og stolprer rundt og der lyder små begejstringshvin fra dem og et enkelt lille vuf....

Vi får de første besøgende i næste uge.

Der er ingen ledige hvalpe.


Åbent Elverlamshus d. 10/8

DagbogPosted by Lotte Skriver Wed, July 17, 2019 09:13:21

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER 1/8.

Åbent Elverlamshus for alle Elverlamser og andre gode venner af huset d. 10. August kl 1330.

Vi gør som vi plejer og mødes kl 1330-?

Medbring enten kage, salat, brød eller kartoffelsalat.
Vi sørger for kød og drikkevarer.

Pris kr. 50 pr person.

Timelding til Lotte på 41425679, med oplysning om hvad du tager med.Z4 kuldet ved dyrlæge

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, July 15, 2019 18:19:09
Idag kørte jeg til Haslev til øjendyrlæge Tommy Hardon. De fire hvalpe fra Z4 kuldet skulle chippes, sundhedsundersøges, vaccineres og øjenundersøges. De fik ros af dyrlægen og alle er sunde og raske og øjenlyst frie.

De tre drenge rejser hjemmefra i denne uge og Zenia i næste uge.

Det er 4 glade aktive hvalpe, med god sheltieenergi i rumpen og vi har selvfølgelig fundet de allerbedste nye hjem til dem.

Køreturen gik så nogenlunde, lidt køresyge men ingen larm og ballade. Og de var så dygtige hos dyrlægen smiley

På tur til Sverige med Quinnie

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, July 14, 2019 21:12:36
Det har været nogle begivenhedsrige dage lige fra onsdag til igår lørdag.
Vi startede onsdagen med at sende Willow (Xact Example) til Tyskland. Lena er hendes nye ejer, og Lenas mor og søster kom kl 9 og 1 time derefter kørte bilen mod Tyskland, lastet med den dyrebare last. Willow er længe ventet og det er helt sikkert hun får et fantastisk liv hos Lena med en masse gode udfordringer og masser af oplevelser.. Familien har i forvejen 3 andre sheltier bl.a. Frodo som er en bror til vores Falke.

Jeg fik den smukkeste buket blomster og et meget flot hjemmelavet tæppe, som jeg vil bruge når vi skal på udstillinger til soigneringsbordet.

Og torsdag ved middagstid, startede det røde lyn med kurs mod Sverige. Med mig havde jeg Quinnie og lille Fendi (Xact Make). Og Fendi skulle hjem til hendes nye familie i Sverige. Jeg havde booket en AirBnB i Slöinge, et helt fantastisk hyggeligt og rart sted hos Daniel og Ulrikka. Jeg troede det var et lille privat sted, men der var flere rum og jeg fik et lille hus i haven helt for mig selv. Her havde jeg sat Fendis nye familie stævne kl 18 torsdag aften. Og det passede perfekt med at Fendi lige kunne hvile sig lidt og få lidt mad, inden hun skulle ud på endnu 2 timers køretur.

Her ligger Fendi og hviler sig meget træt:

Endnu engang fik jeg lidt ondt i hjertet, jeg vænner mig aldrig til at sende dem videre når jeg har haft dem i 15 uger. Jeg ved hun får det som blommen i et æg hos Rebecka og hendes familie i nærheden af Gøteborg.
Der er selvfølgelig kommet fine meldinger til mig fra både Tyskland og Sverige, masser af held og lykke til jer, det er to fine piger vi har sendt ud af landet smileysmiley

Fredag morgen var det så afsted til Övrevri Idrætsplads nær Falkenberg til Nordisk udstilling i Hallands Kennelklub. Dommer var Joakim Ohlsson fra Sverige. Quinnie skulle udstilles i Veteranklassen og der var ialt 5 i klassen, den ene smukkere end den anden. Vi gav den gas og hun blev 4. vinder i veteranklassen med Exc. og så var det slut for den dag.

Så fordrev vi tiden, slappede af og nød sommeren indtil Lotta kom frem med sin autocamper. Vi fik indlogeret os på camperpladsen og tilbragte resten af dagen med at hygge os og snakke....
Næste morgen var vi tidligt oppe og nede på pladsen igen, for lørdag var det national udstilling og med ny dommer Susanna Malacrida fra Italien. Og Lørdag havde jeg tilmeldt i Championklassen. En klasse med 4 deltagere.

Vi ventede meget længe selvom sheltierne var de første der var på, så blev klokken henad 1130 før vi kom ind. Og sørme om ikke Quinnie blev 2. Vinder i Championklassen med EXC og CK, så vi var på igen i Bedst I Køn, men her blev hun ikke placeret.

Men sikke en dag og sikke en fantastisk hund jeg har. I 23 - 25 graders varme begge dage, i fuld sol og masser af støj og uro fra mange hunde på pladsen, så spænede hun rundt som en ung pige... Dommeren sagde iøvrigt, at havde hun været i fuld pels, så havde hun vundet Championklassen fordi hun havde de bedste bevægelser... ja jeg er stolt af hende. Og lidt ærgerlig over hun ikke var i fuld pels, men sådan er det jo og nu ved jeg hun kan klare sig i det fineste selskab. Så når hun er klar igen så suser vi udenlands og gør vores "hoser grønne".

Iøvrigt fik hun en meget fin kritik lørdag: 8 1/2 years stylish girl very beautiful head good expression. Ears well set. Good length of neck. Strong back. Good length of tail. Small hocks. Good angulation. Coat of good quality in changement. Nice temperament Nice free mover with plenty of drive.

A5 kuldet 1 uge

DagbogPosted by Lotte Skriver Fri, July 05, 2019 20:08:19
Igår rundede Didi/Nimbus kuldet 1 uge. De har mere end fordoblet deres fødselsvægt og der er ro og fred i hvalpekassen. Alle lader til at trives ganske glimrendesmiley inklusive Didi.

Der går nogle dage endnu inden de åbner øjnene...

p.t. ingen ledige hvalpe.


A5 kuldet 3 dage

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, July 01, 2019 01:29:28
Alt er vel med Didi og Nimbus's hvalpe. Fik taget lidt flere billeder idag. De har det varmt i denne hede, men indtil videre ser det ud som om det går uden isposer, som vi måtte anvende sidste år, da vi havde hvalpe der havde det for varmt. ....Hot bananas ....

DagbogPosted by Lotte Skriver Mon, July 01, 2019 00:45:41
Puuha for en varm dag. Med huset fuldt af hvalpe, så er vi meget meget glade for vores gamle kølige hus og den gode gamle have med masser af skyggepladser.

Hvalpene har været ude og lege i flere omgange, men også ligget brak under bordet i spisestuen direkte på trægulvet....de er gode til selv at finde de kølige steder.

Fik taget lidt billeder, på tirsdag er de 6 uger gamle:A5-kuld født d. 27/6-2019

DagbogPosted by Lotte Skriver Sat, June 29, 2019 14:32:21
Natten til torsdag fødte Didi 4 lækre hvalpe. 2 Blue merle Tæver, 1 Tricolour Han og 1 Tricolour Tæve, alle meget fine og livskraftige. Der var ialt 845g hvalpe i tyksakken.

Didis sundhedsoplysninger:
HD status A,
MDR1 Bærer,
CEA Fri som hvalp og som voksen, en gang øjenlyst med let distichiasis, seneste øjenlysning d. 6/2-2018.

Far til hvalpene er Elverlamshuset's Night Dancer AKA Nimbus, med følgende sundhedsoplysninger:
HD status A,
MDR1 Fri,
CEA Fri både som hvalp og som voksen seneste øjenlysning d. 10/1-2019.

DER ER BLUE MERLE TÆVE LEDIG FOR INTERESSERET KØBER, RING 41425679Next »