Kennel Elverlamshuset

Kennel Elverlamshuset

Lidt travl weekend

DagbogPosted by Lotte Skriver Tue, January 16, 2018 15:03:45
Weekenden har været lidt travl. Lørdag var jeg i DCH- Nyk. Rørvig med Quinnie, fordi min lille lokale DCH klub havde valgt at lave introduktion til begynder Rally. Det måtte jeg støtte og så var det en god lejlighed til lige at få Quinnie ud at arbejde lidt.

Jeg håber vi kan samle et hold og at der fremadrettet vil være opbakning til det gode tiltag. Jege r lidt imponeret af at klubben kans amle frivillige til både hvalpetræning, unghundehold, C hunde og så agility både for os amatører og for de der går til konkurrencer. Og nu også rally.... det er en god klub!

Søndag havde vi tidlige hvalpegæster og nu er Oswald reserveret, han flytter til Næstved når tid er og hane r klar til det.

Og derefter afsted til Kårup skov med Didi for at træne kaninslæb, sammen med holdet der modtager undervisning af Kaj. Der var to fraværende, den ene var gået i kaninerne på Bornholm, den anden var på skiferie. Men vi har nok samling igen næste gang......

Der blev trænet med afledningsfært, og længere spor med flere knæk. Sværhedsgraden er sat lidt op, men vi har jo dygtige hunde der tager udfordringerne op på bedste viis.


Og så har vi jo det dejligste kuld hvalpe, som i søndags rundede de 6 uger i alder. Små tidsrøvere........

De fiser rundt her i huset, og ud og ind ad dørene når vi åbner. Renligheden kæmper vi lidt med, de forstår ikke alle konceptet endnu, men de er på vej.....Søde Alicia giver dem stadig en pattår i ny og næ, og hun leger så fint med dem.

Friske billeder taget idag:


ORLANDO OG OLAV ER TIL SALG

Venligst kun seriøse henvendelser på mobil 41425679 eller fastnet 59185679


Spændende weekend

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, January 07, 2018 20:27:30
I går startede det længe ventede kaninslæbskursus, som jeg har arrangeret med Kaj (og Glenn) fra Lammefjordens Jagtselskab som undervisere.
Vi startede lørdag med at Kaj gennemgik lidt teori og så blev der lagt prøvespor, så hver hund fik mulighed for at prøve at gå et kaninslæbsspor. Kaninen (død) blev slæbt ca 100 m, og så holdt Kaj øje med hvordan hundene arbejdede.

Og alle hunde gik fine spor og med næsen godt ved jorden. Vi er 7 med sheltier, 1 med dalmatiner og 1 med weimaraner.

Her lidt billeder fra lørdagens undervisning:

I dag søndag tog vi så ud i Kårup skov og lagde spor derude. Dalmatineren, Weimaraneren og den ene Sheltie Lassie, gik sammen med Glenn for at lægge længere og lidt mere vanskelige spor. De var alle tre meget dygtige og er lidt længere end os andre. Vi nøjes med 150m spor lige ud, bortset fra mig og Didi, vi fik lige et enkelt 90 graders knæk lagt ind i sporet, uden vi vidste det. Men Didi har jo gået både Schweiss og kaninslæb før, så hun var meget sikker og viste klart og tydeligt hvad vej vi skulle.

Næsten alle hunde klarede sig fint idag, den ene var dog ikke rigtig i sporhumør og er "sendt" i træningslejr....

Det har været en skøn weekend, fruen er lidt træt nu, men det er herligt med frisk luft, gode udfordringer og dejligt samvær med en masse gode hundefolk.

Her billeder fra Didi's og mit arbejde idag:


O4 kuldet, 5 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, January 07, 2018 20:18:17
Alicia og Svantes smårollinger er idag 5 uger gamle. Der er fuld fart frem og de er overalt...... De har fundet en fin rytme, og sover selvfølgelig en del stadigvæk, men når de er vågne, så suser de rundt i fredelig samvær med de to "store" hvalpe, Nova og Nimbus (Olivia og Erics hvalpe som vi beholder).

Lidt friske billeder kommer her:

De var lige med på en hurtig tur i haven inden det blev mørkt, det var koldt, men det var da også spændende syntes de.
Det nye år er godt begyndt

DagbogPosted by Lotte Skriver Thu, January 04, 2018 14:50:39
Så fik vi taget hul på det nye år. Kurt og jeg var her nytårsften, stille og roligt med lidt god mad og hvalpe og hundemødre omkring os.

Det gik rigtig godt, kun Emmely havde behov for at skælde lidt ud på raketterne, som blev fyret af omkring os. Selvom vi bor langt ude på landet, så er der altid skyderi her i nærheden og iår var ingen undtagelse. MEN, ingen bange hunde og vi tørnede i høkassen ved 2 tiden, da var der helt roligt udenfor.

1. januar var store afrejsedag for hvalpene, 4 af dem drog afsted og vi havde gæster fra kl 11 til kl 17 cirka.
Der breder sig sådan en form for mathed her i huset når de små rejser, sørgmodigt men samtidig glædeligt, fordi vi ved de får de bedste hjem og vi føler os igen heldige, med at have fundet gode nye hjem til dem allesammen. Men til aften faldt vi omkuld i sofaen meget trætte begge to.

2 januar fortsatte vi med at sende 2 hvalpe afsted, den ene skulle ud at sejle.

Og imorgen rejser den sidste, Miss Moneypenny.

Så har vi de to tilbage som vi har besluttet at beholde, nemlig lillefisen og hendes tricolour bror , begge efter Olivia og Eric. Så nu skal vi igang med hvalpetræning i DCH og planen er at starte d. 13/1. Vi har talt om navne til de to, og lillefisen kommer til at hedde Nova. På stamtavlen hedder hun New Dancer. Så mangler vi lige at finde et kaldenavn til drengen, som på stamtavlen hedder Night Dancer.

Vi har fået flere gode tilbagemeldinger om vellykkede flytninger. Vi glæder os til at høre mere og følge jer allesammen fremover. Vi ønsker god vind til de 8 smårollinger-


Afrejsetid

DagbogPosted by Lotte Skriver Sun, December 31, 2017 09:57:20
De små rødder er så småt begyndt deres rejse ud i den store verden. I går blev My Name Is Bond (Simba) afhentet af sin forventningsfulde familie, og den første tilbagemelding er meget positiv. En hjemkørsel der gik fint og en glad og nysgerrig hvalp der indtager sit nye hjem meget fint. Nytårsaften for ham bliver meget fredelig i sikker havn sammen med hans nye familie.

De andre hvalpe rejser imorgen, tirsdag og på fredag. Vi besluttede for længe siden, at nyt hjem lige før nytår nok ikke ville være det bedste, med mindre man absolut intet skulle foretage sig nytårsaften. Så det blev som skitseret, og nu glæder vi os til en stille nytårsaften her i huset, kun Kurt og mig og en masse hvalpe og deres mødre (plus alle de andre Elverlamser). Vi plejer ikke at have bange hunde, men man kan aldrig vide og derfor er vi her og passer godt på flokken.

Pas godt på jer derude og hold hundene i snor hvis I skal udenfor med dem og undgå at lufte mens der skydes af. Ingen hunde har brug for at være udenfor i skyderiet....O4-kuldet 3 uger

DagbogPosted by Lotte Skriver Wed, December 27, 2017 16:53:04
Alicia og Svantes hvalpe er nu 3 uger gamle. De er flyttet ud af fødekassen og ind i en større "kravlegård". Alicia passer dem meget fint, det er hendes første kuld og alt går så godt at man skulle tro hun havde prøvet det før, de gode gener fra Quinnie fornægter sig ikke, Alicia er jo Quinnies datter.

Alle 4 hvalpe er til salg (3 drenge og 1 pige)

Vi har taget lidt billeder af de fire sorte:10 frække hvalpe

DagbogPosted by Lotte Skriver Wed, December 27, 2017 16:11:04
De 10 frækkerter er snart 8 uger gamle og dermed også snart klar til at rejse ud i den store verden.

Vi forsøger at ruste dem så godt vi kan, og idag skulle de på tur rundt om gården. Først ud af hoveddøren hvor der ligger en jernrist, som de lige skulle hen over. så ud på gruset ved parkeringspladsen, hilse på hannerne på den anden side af hegnet og til slut rundt om hjørnet og ud på græsplænen foran gården. Det var sjovt syntes de og ingen af dem holdt sig tilbage. Kurt forsøgte at lede vejen, men de hoppede rundt om ham og forbi, fordi de skulle ud på opdagelse.

De var vel ude et lille kvarter, så var det retur til hoveddøren og ind i varmen igen.

Vi fik taget lidt billeder, ikke alle lige skarpe for de stod ikke stille ret længe:


Godt nytår

DagbogPosted by Lotte Skriver Wed, December 27, 2017 12:37:11


Next »